Friday, November 6, 2009

sekian lama....

salam kawan2ku yg disayangi...cewahhh...

sorila lama aku x membebel dlm blog ni..bukannye merajuk bukannya saje nak menyepi..tp aku betul2 bukan dalam keadaan 'mood' berblogging...

pada sesiapa yg tahu masalah kesihatan yg aku hadapi, terima kasih kerana memahami dn terima kasih atas nasihat dan doa kalian agar aku sihat cepat....aku pun dah x sanggup nak tanggung semua kesakitan ni...

maybe blog ni akan menyepi lagi buat beberapa ketika...tunggu ajelah bila ia akan aktif kembali dengan cerita2 hit lagi sensasi..heheh macam la ada... =D

apa2pun jumpa aku di facebook ok...mcm biasa add me 'ryani azam'..tp tlg send message dulu bagitau korang sapa sbb aku xkan sewenang2nya add orang yg aku xkenal...

sebelum aku mengundur diri....HEPI 1ST BESDAY to MY BLOG!! kesian ko blog..aku x hiraukan ko lately..jgn majuk ye... (ewahh blog pun pandai emo..hihihi)

ok chalooooo!!


Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

2 comments:

Maswani said...

salam yan..lama sugoh demo cuti..sakit gapo?
take care ok..

**sHiKinn** said...

semoga cpt sembuh..