Thursday, June 4, 2009

bz tp gatal nak update..hhehhe

huhu aku bz nyahhh....

byk gile entry bersusun nak update:
  • tudung baru yg best & murah
  • konvo adik aku kat UiTM Shah Alam (3 June 2009)
  • mkn2 di Sup Power
  • lepak kat Island Red Cafe
  • bekpes kat Ani Sup Utara
  • sambal 'anak dara'
  • kari jenahak

hehhe kasi tajuk je la dulu ye...entry2 ni akan di update mengikut faktor2 kesesuaian masa dan tahap kerajinan aku ye..hehehhe...

esok aku coti...gi Melaka..yeay yeay balik kampung!! heheh ni la asal tempat tumpah darah ku...plan kat Melaka:

  • lepak umah kaklong kat Merlimau
  • wedding my bro-in-law kat Muar (esok mlm nikah, sabtu kenduri)
  • mkn ikan bakar kat Serkam (sabtu malam)
  • mancing udang kat sungai Muar (ni hubby nyer projek - hari ahad)
  • jalan2 carik mkn kat sekitar melaka (asam pedas, kari kepala ikan, kuih2 tradisional)
  • jalan2 Jonker Walk (kalo sempat)

isnin baru balik KL...so selasa baru masuk opis..ngehngeh suka sgtttt!!!

so tunggu ajelah backdated entry ngan new entry yg 'bergondel-gondel' (ni ayat kwn aku, maksudnye bnyk gile..ehheh)

ok daaa....



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

4 comments:

eyza said...

wah...bestnyer..jalan sakan kak yan nnt yer..eyza pu turun merlima bulan 7 nnt..roommate dulu kawen...

eyza said...

merlima plak..merlimau....

Shahida said...

xsbr nk membacanya..ee

ryani said...

eyza: merlimau tu tempat kyan membeso dulu..since umo 5thn sampai le 8thn...1st crush pun dulu kat sini..but he's my besfren at that time..muahahahaha...

shahida: isk tulis buleh la ida, tp ntah bila akak nak update tu xtau le...bz sgt le dgn keje opis..kena beli broadband/streamix la jwbnye....