Monday, July 20, 2009

tag: satu bonus bila xde mood nak update blog kekekekek

gambo xde kena mengena dgn citer di bawah lalalalala


dalam dok takde idea nak update blog, maka nye tag2 ni le yg seronok utk dijawab...lalalalala...acu cuba try test kalo ada mood, hareemmmm sebelah mata pon aku x pandang tag tau..kekekek ayat adelah agak2 nak kena lempang =P


maka time kasih le pada puan pija yg sudi mengetag aku, siap tulis kat blog dia "mana sumer dorang ni, dh lama x update blog...rindu sama kamu"


wah...rindu ye??? aku pong!!! kekekekke


rindu mmg le rindu nak berblog tp penyakit malas tahap gaban tu mmg xde penawarnye...uhuk uhuk...


okla meh kite jawab tag ni secara berhemah =D




1. Nama timangan anda.. (rasa penah dpt soklan ni tp xpela jwb jelah amik ati tukang tag lalalalala)
YAN
kalau kat opis : YANI
kt umah kg: YAN, KAK YAN, MAKLANG (adik2 aku mmg x panggil aku 'Kaklang'..aku pun x suka dgn panggilan tu, tapi kalo 'Maklang orait je...panggilan manja utk anak2 buah ku...)
kt umah sini : SAYANG, YANG, kdg2 hubby panggil YAN jugak

2. Anda seorang yang..
KELAKAR, BAIK ATI, RAJIN (huahuahua gelakkan diri sendiri), KREATIF, SUKAKAN ART, SUKA BERMANJA DGN SI DIA, GARANG (huiiiyooo tatotttt!!) ntahle apa2 je la labu...

3. Insan yang teristimewa..describekan dia yang terlalu istimewa di mata anda..
selain MAK ABAH & ADIK BERADIK aku, of coz la my BELOVED HUBBY....payah nak describe, biarlah aku simpan sorang2..kekekekke...then TASNIM,YASMIN,HANIF,HANNAN,NAWAL & SYAMIMI...diorang le chenta hati maklang ngan paklang...huhuhu

4. Makanan kesukaan anda..
of coz la ASAM PEDAS!!

5. 3 benda mesti ada dalam beg.
WALLET DAN DUIT (kalo wallet beso bagak tp xde duit boleh blahhh)
HENPON
KUNCI UMAH

6. Kali terakhir anda menangis dan kenapa?
JUMAAT LEPAS MASA HANTAR PARENTS STUDENT BALIK KE SABAH..EKCELI STUDENT TU PASSED AWAY & AKU MENGURUSKAN KEBAJIKAN PARENTS ARWAH SAMPAI LE DIORANG SLMT BALIK KE SABAH..SEDEY WOO.....HUHUHU

7. Tag 5 rakan anda
AKU BAIK ATI KALI NI SO AKU XDE NAK TAG SAPE2 LALALALALA

tgk le sapela yg x sedar diri tu..huhu sekeh pale kang =P

2 comments:

mamadanish78 said...

wah...happynya diaaaaaaaa..:)

ryani said...

mamaD...balik kg mestilah hepi..nak2 bila buah ati ada kat kg...layan je diorang main2..sbb tu tetiba maklang diorang ni x sedar diri nak join jgk..