Wednesday, May 6, 2009

bz..bz..bz...

huargghhhh....coti ompek ari....masuk opis balik keje berlambak2 menunggu!!

so blog ni akan sepi wat seketika...heheh..don't miss me!!

scheduled pun asik full je..smlm pepagi lg nak mtg utk prgm IEEP opis aku

ptg ni lak mtg utk farewell ex-deputy rector kitorang..

esok lak aku gi pangkor jap..balik hari je..nak survey tempat utk IEEP..oklah tu..aku pun x penah jejak pangkor lagik...

jumaat lak ada besday party club opis aku...dah le aku ditugaskan utk beli kek...secret recipe ajelah jwbnye..hehe.xpe..ramai yg sponsors ni...

next week xpyh ckp le...dgn course 2 hari, mtg..mtg..mtg lagik!! quality day lagik!!

adoii poneknyo den!!!

nanti2la aku update..nak citer psl cuti 4 ari aku yg konon2 'TEKANAN' tuh!! hhehhehehe...

apo2 pun..hidup mesti ceriaaaaa!!!! kan dah ckp td don't miss me....oklah..tgkla pic kat atas tu wat pelepas rindu..jgn wat pelepas hajat lak...huhuhu

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

2 comments:

Maswani said...

eleh..bz konon..ntah2 duk bz layan lagu 4U2C..haha...larikkkk..

ryani said...

amboii demo nih...kawe loni lagu
4U2C kawe suko darling i love u jerk..heheheh...
meme bz la...kawe tau la demo rindu kat kawe..hehehhe
huhuh x jadikla pulok kawe nok gi pangkor arini...