Thursday, February 19, 2009

hepi besday Hanis Humaira!!

waa...diam x diam..dah setahun umo Hanis..ekceli hanis yg comey lote ni anak my fren, JAA ~ kwn se-course, se-batch, se-kwsn rumah dan se-UIA (tp lain dept)..kira hanis ni membeso dpn mama yan le..nama je 'membeso' tp hanis ttp menten kecik & kiut...mama yan leh dukung hanis sblh tgn je...hiks :P

masa ni hanis baru 2bln 1/2..kira btl2 mama jaa baru lps pantang..masa ni kitorang nak pi reunion DOMT kat sogo..hanis tgh posing ngan mama jaa & mama ros


ni pulak masa reunion tu...yg ada cuma mama yan, mama nedd, putri tasnim, mama bella & baby izz (dlm perut), mama jaa, mama azie, mama ros ngan abg alif budiman yg encem..masa ni hanis kecik lg so x bleh nak ngorat abg budi sbb kak tasnim dok usyar abg budi jerk..huhuh


then ni time hanis dtg beraya umah mama yan..ni pun kira reunion gak...org2 nya kebetulan sama je...cuma tambah mama ida dgn 2 org hero yg encem, si hakim ngan haraz...masa ni baby izz pun dah ada...tgkla bby izz dgn hanis sama beso je wpon bby izz lahir lewat 5 bulan dr hanis.



tp b4 diorang serbu umah mama yan aritu, mama yan gi serbu umah mamabella dulu..tgkla hanis tu, very the behave tau...sampai je umah mamabella, dia terus dok atas.....(apa nama benda ni ha? aku xtau..huhu)..terus diam peluk bantal mucuk baby izz..dahle bendanye kaler pink..apela mamabella ni x psl2 baby izz jadik lelaki 'metrosexual' hukhukhuk =P pastu hanis pun pakai baju pink jugak...very the matching tau...yg lawaknye time ni hanis sgt2 le behave sbb masa mula2 sampai tu dia mcm nak capai semua brg umah mamabella..tolong ngemas kot..hiks :D



tp kan cian kat hanis mama ni...few days b4 her 1st besday, hanis warded kat wad pediatrik HKL due to diarrhea & vomitting...3hari 2mlm hanis kat sana..kira 'holiday pakej' la ni ek..hehehhe..tp kan mama yan xtau pun...mama jaa xbgtau mama yan hanis x sht..mama yan tau masa hanis dah discharged..huhu kesot ati...(acah je la)..dah sakit ni koho kecikla mek celeh ni...dah le orgnye kecik molek gitu...



gambo besday kek ni mama yan cilok kat blog mama jaa...huhu mcm syedapppppp je kek ni...(mama jaa sila paham ayatku ini..hiks =P )
okla hanis cayang, mama yan doakan hanis jd anak yg solehah..jgn nakal2 cian kat mama tau..cpt2le beso...asik kecik je mama yan tgk....ok nanti hanis ajak mama jln2 umah mama yan ye..kita mkn cekodok roti..huhu

hanis dgn muka comelnye...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

2 comments:

deqjaa said...

thank you mamayan post entry untuk hanis..

ryani said...

welkam..welkam.. =P