Thursday, March 12, 2009

dung dung cheng!! ho! ho! ho!!

makan free lagiks!! sonoknye hai hidup kalo hari2 ada org nak blanjer..hukhuk =P
tp ni bkn sebarang blanja tau...ekceli appreciation lunch utk committee family day opis aku last year...aku kan besela bzbodi suka wat2 keje2 yg x pekdah ni..hikhik =P

destinasinya..jauh di negeri china sana...Cheng Ho jer la..kat Wangsa Maju..ala yg Amy Seacrh punye tu..kitorang sampai2 je food tgh hidang..apo laie terus duduk & ngadap =D
siakap sweet sour
sayur campur
daging blackpepper
tauhu & minced chicken
kerabu sotong
egg salted crab
tomyam udang
inilah geng2 piranna!! nampak je kocik2 tp awas!! ada extra 2 org dlm perut tu...ni pun geng piranna..yg ni extra sorang dlm perut yg lawaknye table kitorang ni semua pompuan..ada 8 org, food tu utk 10 org..tp mkn yg paling cepat habis!!..pastu siap tnya geng table sebelah ada lebih x?? very the x malu tau!! hikhik...
pssttt..org sebelah..ada lebih x? cuak je member kitorang dah intai2 lauk diorang...hikhik
dah clear lauk kitorang, desert pun sampai...cocktail nangka & buah delima...sedap gak..tp x cukup!! yg ni mmg kitorang mintak tambah dgn meja sebelah ;D
antara hiasan di Cheng Ho...hmm gambo Amy xde plak..kalo Amy Search ada, aku nak suh dia nyanyi lagu Gadisku...ohh terbuai2 di awangan kalo dgr lagu tu =D
murah je uols kitorang makan...satu table utk 10pax RM255.00 nett.. dah total up dgn service charge etc. so satu kapla jatuh RM25.50 je..recommended utk mkn ramai2..kalo setakat nk gi sorang dua x pyh le..sbb ala carte nye mahal..mcm crab tu je, sepinggan dah RM40++ ni la kot gamaknye wajah Laksamana Cheng Ho tu...yg 4 org ni gundik2 Cheng Ho..yg tudung ijau tu puteri Hang Li Po..hehhe hampes jerk =P

alhamdulillah..kenyang mkn..time kasih le yg pd yg tukang blanja..kalo thn ni jadik committee lagik (eh bkn ke every year jadik committee??) so next year dptle merasa org blanja lagik...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

2 comments:

maswani said...

BESTNYA..bila la ada org nk belanja kawe gitu..huhu

ryani said...

kena mintak nge en. laling ler..hikhik