okla malas nak citer byk..tgk gambo ajela ek..antara masakan aku sepanjang cuti 3 hari ni...
sambal terung
hari jumaat malas nak msk..wat spageti carbonara jerk

tomyam ayam...lupa nak amik gambo..ni mangkuk yg last..ayam pun tinggal seketul jerk..hehehe
memula nak wat sup kepala ikan merah, tp tertengok rempah kari ada, terus wat
kari kepala ikan merah..tp mcm x cukup bahan je..sbb rempah kari ikan tgal separuh, tu pun mix dgn rempah kari daging..daun kari pun xde ms tumis tu..ala belasah ajela...

pagi isnin tu..rajin semacam...bangun pagi terus wat
mee goreng basah udang..
siap je mee basah, wat
puding roti spesel lak..apa yg speselnye? sbb aku buh pisang...hehehhe..memula nak wat puding roti laici tp xbeli pun laici..so buat pisang je la...tp still sedap...cewah puji diri sendrik..hikhik =P puding roti ni fave hubby..suka sgt dia..pegi2 buta pun leh bekpes dgn puding roti ni...



ni pulak lauk mlm td..
kerang rebus..cicah ngan budu jerk..

ptg isnin tu kami jalan2 cari mkn di.......nantilah citer yer...tungguuuuuuuuuuuuuuuuu...
3 comments:
hah???kerang cicah budu? org laen penah wt tak??/hehehe.cam x penah dgr jer sblm, ni btl2 eksotik.
yg si puding itu jgk menarik hatikooo...wah wahh
fiza pepel: hikhik...ala ekceli kite ada goreng ikan pastu ada kobis la..ikan ngan kobis cicah budu..so kerang tu pun join skali la.. =P
mommyotai: wah wah wahhh...meh le sini nak rasa gak..sonang yo bueknyo ;)
Post a Comment